Målebånd

Lymfe målebånd

Målebåndet gør det let for alle at måle forskellige kropsdimensioner nøjagtigt og gentagne gange. Det eliminerer gætteri ved at påføre en kendt mængde spænding på målebåndet. Når det bruges korrekt, er båndspænding altid fire gram - nøjagtige målinger er muligt, uanset hvem der foretager målingen.

  • For nøjagtig måling af omkreds

  • Sikrer gentagne målinger er ensartede

  • Er en brugeruafhængig måling

  • Individuelt kalibreret

  • Kompressionsfjeder varer hele livet - vil ikke strække sig

 

Se produktet og køb her. 

 

Hvorfor ikke bruge et almindeligt målebånd?

Hvis der bruges et almindeligt målebånd (uden vores patenterede spændingsindikatoranordning), afhænger målingen af, hvor tæt båndet trækkes. Hvis du trækker hårdere og hårdere, vil vævskomprimering være større og større og den målte omkreds bliver mindre og mindre. To målinger kan derfor blive ganske forskellige, særligt hvis flere mennesker foretager den samme måling. Det er tydeligt, at der kun kan foretages nøjagtige og gentagne målinger ved at anvende en konstant spænding, som dette målebånd gør.

 

Om målebåndet

Målebåndet er lavet af et ikke-strækbart fiberglas materiale med både centimeter og tommer. Selve båndet er 7 mm bredt og 150 cm langt. Båndet er ikke metallisk netop for at undgå ubehag ved, at en kold genstand berører huden og for at fjerne enhver risiko for ridser eller snit. Det selvindtrækkende bånd holdes i den ønskede længde, indtil tilbagetrækningsknappen trykkes ned.

Den vigtigste del af målebåndet er spændeanordningen, som giver en kendt mængde spænding, mens der foretages en måling. Hver enkelt spændingsenhed er kalibreret til vores fabriksstandard. Målebåndet bruger en rustfrit stål-komprimeringsfjeder - dette garanterer, at kalibreringen vil vare en levetid, da det er umuligt at "overkomprimere" en fjeder af denne type. Da denne præcisionsfjeder er lavet af rustfrit stål, vil den aldrig ruste eller korrodere - igen for at sikre nøjagtigheden.

 

Sådan anvendes målebåndet

Målebåndet er let at anvende. Fordel tape omkring den kropsdel, som skal måles. Juster herefter båndets "nul-linje" langs siden af ​​båndgraderingerne. (Brug de metriske eller engelske enheder efter ønske ved at vende båndet.) Træk herefter blot i spændemekanismens ende, indtil kalibreringsmærket kan ses. Læs målingen ved siden af ​​båndets "nul-linje".

 

Lymfe Målebånd